Gostujući na lokalnoj televiziji ”Kanal M”, u emisiji ”Gost”, predsednik Opštine Paraćin Vladimir Milićević najavio je velika ulaganja u opštinu Paraćin. Milićević je naveo da je sastanak sa premijerkom Anom Brnabić bio veoma uspešan, da su izneti svi problemi sa kojima se Paraćin suočava, kao i da se premijerka Brnabić aktivno uključila u rešavanje istih.

Kao jedan od najvećih problema Milićević je naveo problem nezapošljenosti u Paraćinu i sa tim u vezi najavio dolazak velikog stranog investitora u industrijsku zonu ”Zmič”. Kako je nevedeno, radi se o kompaniji koja bi investirala oko 70 miliona evra.

Takođe, predsednik Milićević se osvrnuo i na stanje školskih objekata u našoj opštini. Konstantovao je da su do sada mnoge škole renovirane, da je uvedeno grejanje na gas, što je bio veliki problem do sada, ali i da se mora i dalje mnogo raditi kako bi đaci u našoj opštini mogli da nastavu pohađaju u kvalitetnijim uslovima.

Milićević je naveo da je zatečeno stanje bilo jako loše, da su aktuelnu vlast sačekali brojni problemi, ali da se aktuelna opštinska vlast sa njima uspešno bori.

Celu emisiju možete pogledati na sledećem linku:
.

Foto: printscreen emisija ”Gost”, Kanal M

PN INFO