Na takmičenjima koja su održana do danas, učenici OŠ “Stevan Jakovljević” su postigli zavidne rezultate

Najpre su nastupili stonoteniseri. Ekipa dečaka u sastavu: Luka Radovanović 6/3, Tadija Budisalić 6/3, Vanja Nikolić 6/3 je zauzela treće mesto na Opštinskom prvenstvu.

Zatim su se istakli plivači. Na otvorenom Okružnom takmičenju zauzeli su sledeća mesta: David Stojanović 3/2 – prvo mesto (leđno); Nina Ralević 3/2 – prvo mesto (delfin), Miloš Blagojević 4/1 – treće mesto (prsno),
Predrag Radaković 5/1 – prvo mesto (kraul), Mateja Jovanović 6/1 – prvo mesto (kraul), Vuk Stanojević 7/3 – treće mesto (kraul).

Poslednji su na vatrenu liniju izašli strlci: Ekipa dečaka u sastavu Mihajlo Milanović 6/2, Ignjat Nešić 7/2 i Mihajlo Popović 7/3 je zauzela prvo mesto na Opštinskom i drugo mesto na Okružnom prvenstvu. Pojedinačno: Mihajlo Milanović je bio prvi na Opštinskom, Ignjat Nešić drugi na Opštinskom a Mihailo Popović treći na Opštinskom i drugi na Okružnom.

Ekipa devojčica u sastavu: Elena Milošević 4/2, Nađa Stevanović 5/3 i Anka Milićević 7/2 je bila prva i na Opštinskom i na Okružnom prvenstvu i izborila plasman na Republičko. Pojedinačno: Elena Milošević druga na Opštinskom, Nađa Stevanović treća na Opštinskom i treća na Okružnom, Anka Milićević prva na Opštinskom i druga na Okružnom.

PN INFO