Udruženje samohranih roditelja “Dečija sreća”, pokrenuto je u cilju, pre svega pomoći samohranim roditeljima u ovim vrlo teškim i izazovnim vremenima. Plan nam je da se udruzenje bavi humanitarnim radom, gde nećemo obuhvatiti samo samohrane roditelje, već i sve naše sugrađane kojima je naša pomoć potrebna.

Iako smo relativno skoro počeli sa radom, iza nas su već par uspešnih akcija zahvaljujući divnim donatorima koji su prepoznali naš rad i našu iskrenost. Jedam mali dečak danas je dobio nov mobilni telefon koji mu je odmah vratio osmeh na lice.

Naravno, mi nećemo tu stati. Udruženje će uskoro dobiti i svoje kancelarije gde će naši sugrađani svakoga dana moći da dođu i da nam ispričaju svoje probleme.

Biće tu puno kreativnih radionica, ekskurzija i raznih drugih aktivnosti. Želimo da stvorimo nešto što naš grad do sada nije imao i samim tim ljudima pružimo pomoć ali i mogućnost da na jedan kreativan način nauče neke stvari i provedu svoje slobodno vreme.

Posebnu zahvalnost upućujemo predsedniku opštine paraćin Vladimiru Milićeviću i Narodnom poslaniku Predragu Miloševiću, koji svojim zalaganjem i angažovanjem pružaju pomoć, kako udruženju, tako i građanima Paraćina u stanju socijalne potrebe – izjavila je Vanja Jovanovic predsednica udruzenja “Dečija sreća “

PN INFO