Narodna poslanica Sanja Lakić posetila je danas opštinu Paraćin. U saradnji sa svojim kolegom, narodnim poslanikom Predragom Miloševićem, Lakićeva je uručila donaciju domskom odeljenju manastira Svete Petke u Izvoru, socijalno ugroženoj porodici Antić iz Gornje Mutnice i posetila Dnevni klub za stare, koji funkcioniše u okviru paraćinskog Centra za socijalni rad.

Donacija u hrani domskom odeljenju u Izvoru je veoma značajna jer i pored velikih sredstava koja dom dobija od Centra za socijalni rad, potrebe doma za hranom su velike i ova donacija je od velikog značaja. Reč je o dve i po tone životnih namirnica namenjenih kuhinji Doma u Izvoru.

Sedmoro mališana iz socijalno ugrožene porodice Antić su se obradovala Novogodišnjim paketićima, dok je direktorka Centra za socijalni rad u Paraćinu naglasila da će ova porodica dobiti priključak na vodovodnu mrežu, koji će finansirati Centar za socijalni rad u saradnji sa Sanjom Lakić i Predragom Miloševićem.

Narodna poslanica Sanja Lakić i njen kolega Predrag Milošević su odigrali partiju bilijara na bilijar stolu koji su donirali Dnevnom klubu za stare u Paraćinu.

Današnjoj poseti narodne poslanice Paraćinu prisustvovali su predsednik opštine Paraćin Vladimir Milićević, predsednica Skupštine opštine Paraćin Slavica Jovanović i njen zamenik Miloš Đokić kao i direktorka paraćinskog Centra za socijalni rad Aleksandra Antić.

Foto: Ivan Milanović/PN Info

PN INFO