Na juče održanoj izbornoj skupštini Opštinskog odbora Socijalističke partije Srbije izabran je novi predsednik, poznati paraćinski privrednik i sportista Andrija Radivojević, koji je bio i jedini kandidat. Izbornoj skupštini prisustvovalo je oko 90 delegata a, kao gost, bio je i Branko Ružić, aktuelni ministar prosvete i potpredsednik Socijalističke partije Srbije, koji je dao ponu podršku Radivojeviću.

Bivšem prvom čoveku paraćinskih socijalista, Milanu Markoviću, Radivojević se zahvalio na dosadašnjem radu i trudu i naglasio da je Marković bio na čelu Opštinskog odbora u teškim vremenima kada je bilo potrebno balansirati izmežu republičkih i lokalnih koalicija i voditi mudru i odgovornu politiku.

Takođe, Radivojević je istakao da je kao dugogodišnji preduzetnik, privatnik, ugostitelj i kao čovek koji je u politiku ušao isključivo kao simpatizer, ne iz ličnih pobuda ili potreba, prepoznao doslednost i lojalnost ćlanova SPS-a koji su pored svih promena i raznih uticaja ostali verni svojoj politici i svojoj ideologiji i da je kod njega je upravo to izazvalo veliko poštovanje, i razlog zašto se kandidovao za ovu stranačku funkciju.

Foto: Portal035

PN INFO