Po ko zna koji put kriminalne grupe planiraju da izvrše atentat na predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Informacije pristigle iz Europola su ukazivale na to da se spremao atentat na predsednika Aleksandra Vučića, što samo potvrđuje da se aktivnosti kriminalnih grupa iz regiona pojačavaju.

Srbija je uspešnim akcijama svojih službi uspela da potisne i maksimalno umanji delovanje kriminalnih organizacija u Srbiji. Srbija je zatvorena zemlja za njih i to je ono što im najviše smeta, toliko da planiraju atentat na predsednika Srbije Aleksandra Vučića koji je odavno najveća pretnja i najveći protivnik organizovanog kriminala..

Planiranje ovakvog gnusnog čina sigurno nije moguće bez učešća i mnogo moćnijih organizacija i službi neprijateljski nastrojenih spram Srbije.
Naše službe bezbednosti odlično rade svoj posao čuvajući bezbednost naše zemlje i samog Predsednika i nemamo nikakve sumnje da će otkriti sve saradnike kriminalaca koji su učestvovali u planiranju atentata. Njihov jedini cilj je uklanjanje Aleksandra Vučića i destabilizacija Srbije po svaku cenu!

Кada ne mogu da utiču na Srbiju spolja, pokušavaju na svaki mogući način iznutra i idu toliko daleko da napadima izlažu ne samo Predsednika već i njegovu porodicu.
Cela Srbija stoji uz svog predsednika Aleksandra Vučića i niko ne može da stane na put razvoju Srbije.

Živela Srbija! Živeo predsednik Vučić!- navodi se u saopštenju zajavnost OO SNS Paraćin.

PN INFO