U skladu sa naredbom o radnom vremenu i prostornim ograničenjima za vreme nepovoljne epidemiološke situacije tokom trajanja zarazne bolesti КOVID – 19 ( Službeni glasnik RS,
Br. 33/2021 i 38/2021 ), mogu raditi objekti u kojima se obavlja delatnost u oblasti sporta (fitnes centri, teretane, vežbaonice, spa centri, bazeni, i drugi objekti namenjeni za sport i rekreaciju i sl.) u radnom vremenu od 06.00 do 22.00 časa.
Obaveštavamo korisnike koji koji su izvršili uplatu za korišćenje teretane pre uvođenja vanrednih mera, da se prijave na broj telefona 035 / 562 – 753 kako bi iskoristili preostali broj termina, kao i nove korisnike za naredni period.
Rekreativno plivanje za građane je omogućeno u terminu 12 – 16 čas. svakog dana, uz napomenu da je korišćenje bazena besplatno za : penzionere sa teritorije opštine Paraćin,osobe sa posebnim potrebama koje sprovodi Centar za socijalni rad, slabovida i slepa lica, osobe sa oštećenim sluhom, decu do 7 godina uz pratnju roditelja i rehabilitaciju i korektivno plivanje po uputu lekara.
Кorisnici koji žele da zakupe termine za rekreaciju (tenis,basket,mali fudbal), mogu se prijaviti na info pultu ili telefonski.
Кuglana neće raditi u narednom periodu zbog neposredne blizine punkta za vakcinaciju.
Molimo sve korisnike, da se pridržavaju mera zaštite i preporuka redara i pomoćnog osoblja u našoj ustanovi.
v.d. Direktora
Saša Radisavljević

PN INFO