Opština Paraćin, u saradnji sa Regionalnim inovacionim start ap centrom, organizuje Dan otvorenih vrata za sve privrednike opštine Paraćin, u cilju stvaranja povoljnog poslovnog okruženja i unapređenja saradnje javnog i privatnog sektora.

Svi zainteresovani privrednici, priliku da, u okviru Dana otvorenih vrata, razgovaraju sa predsednikom opštine, Vladimirom Milićevićem, imaće u petak, 17. juna.

Dan otvorenih vrata će biti održan u prostorijama Regionalnog inovacionog start ap centra, od 10 do 14 sati. Nakon otvaranja u 10 sati, od 11 sati će biti održana sednica Privrednog saveta, radnog tela opštine Paraćin, na kojoj će prisutnima biti predstavljeni rezultati anketiranja privrede i aktivnosti u vezi sa njima, prezentovane aktivnosti i rad Regionalnog inovacionog start ap centra, a biće predstavljeno i učeničko preduzeća „Bloomfix“ Tehnološke škole, koje će prezentovati svoja dostignuća i proizvode, sa kojima je na Republičkom takmičenju učeničkog preduzetništva osvojilo drugo mesto. Sednici Privrednog saveta mogu prisustvovati svi zainteresovani privrednici opštine Paraćin.

paracin.rs
Foto: PN Info/ilustracija

PN INFO