Večeras je u prostorijama Sportsko rekreativnog centra “7. Juli” organizovana dodela medalja i pehara najboljim timovima i pojedincima na nedavno završenom 13. Prvenstvu mesnih zajednica u futsalu. Medalje i pehare podelili su direktor SRC “7. Juli” Saša Radisavljević, član Opštinskog veća zadužen za sport Nenad Atanasković, predsednik Fudbalskog saveza opštine Paraćin Nikola Sibinović.

Pobednik ovogodišnjeg turnira je ekipa MZ XI Kongres drugoplasirana je ekipa MZ Busilovac dok je trećeplasirana ekipa MZ Branko Krsmanović.

Medalju za najboljeg strelca dobio je Zlatković Danijel, koji je za MZ B. Krsmanović postigao 21 pogodak, za najboljeg igrača turnira prograšen je Veljković Milan iz MZ XI Kongres dok je za najboljeg golmana proglašen Sazdanović Marko iz MZ Busilovac. Nagradu za Fer plej dobila je ekipa MZ Lešje.


Na ovogodišnjem prvenstvu učestvovalale su 32 ekipe, podeljene u 8 grupa. Postignutno je ukupno 449 golova na 56 odigrane utakmice dok su 8 utakmica okončane službenim rezultatom. Sudije su podelile 64 žutih i 9 crvenih kartona.

Foto: Mihajlo Milanović/PN Info

PN INFO