U petak 15. decembra održaće se memorijalni turnir ”Heroji Pomoravskog okruga i Željko Andrić” u organizaciji Sindikata srpske policije- RC Jagodina. Ekipe iz policijskih uprava širom Srbije će se takmičiti u malom fudbalu i odbojci a otvaranje je zakazano za 9 časova u SRC ”7. juli” u Paraćinu. Ovaj turnir je posvećen nastradalim pripadnicima sa područja PU Jagodina, koji su svoje živote dali u odbrani Kosova i Metohije i juga Srbije ali i Željku Andriću, članu Sindikata srpske policije i predsedniku RC Jagodina koji je nastradao u saobraćajnoj nesreći pre nekoliko meseci.

Po najavi domaćina, uz vrhunski mali fudbal, organizovaće se i takmičenje u odbojci. Ovo predstavlja izvanrednu priliku za učesnike i posetioce da uživaju u dva uzbudljiva sporta. Svi učesnici i posetioci mogu očekivati nesumnjivo uzbudljivo iskustvo, gde će se sport i zabava sresti na jednom mestu.

Sindikat srpske policije je ovih dana zabeležio još jedan uspeh. Rešenjem Ministarstva unutrašnjih poslova 01 broj:02-81/23-36 od 08.decembra 2023.godine Sindikatu srpske policije utvrđena je reprezentativnost. Kako je predsednik ovog sindikata Lazar Ranitović naveo na svom FB nalogu, ”…ovo rešenje ne znači povlastice, ovo rešenje znači odgovornost. Mi smo odavno spremni da preuzmemo tu odgovornost i da zajedno sa vama i uz vas poboljšamo status zaposlenih u Ministarstvu unutrašnjih poslova.”

Foto: PN Info/ fb strana SSP

PN INFO