OVO JE SRBIJA 🇷🇸

“Govore grobovi predaka…”
Kako to lepo pesma kaže, naši preci su se vekovima borili za slobodu. Borili su se za slobodu svoje dece, slobodu svoje zemlje i svoju ličnu slobodu.

Veliku smo cenu za tu slobodu platili, kroz ratove, krize, ropstva, izolacije i sva zla ovoga sveta, kako bi Srbija bila svoja i nezavisna.

Srbija zavisi samo od svog naroda, od mogućnosti i želja, od razuma i emocija, od svega onoga što nas čini slobodnim i nezavisnim ljudima na brdovitom Balkanu.

Zašto ovo pišem?
Sve što sam rekao mnogo bolje od mene zna predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Zna da je na čelu ponosnog, tvrdoglavog, pravdoljubivog, gostoljubivog i tolerantnog naroda.

Zna da je na čelu naroda koji često odluke donosi srcem, a ne glavom, naroda koji nepogrešivo bira carstvo nebesko, a ne carstvo zemaljsko, naroda koji je kroz istoriju prkosio skoro svim najvećim svetskim silama.

Lakše donosimo odluke da se teško žrtvujemo nego što donosimo teške diplomatske odluke.

Teške diplomatske odluke ne donose se lako, razumeju ih samo ljudi koji vide mnogo dalje od bilo koga. Miloš Obrenović, diplomatijom i lukavošću izborio se za ponovnu državnost Srbije, iako su mnogi sumnjali u njegove odluke, one su se pokazale kao najbolje moguće po Srbiju.

Aleksandar Vučić zna da naš narod, kao i on sam, na ucene i pritiske odgovara nepokolebljivim prkosom i inatom, ali sada je potrebna i ogromna mudrost koju upravo naš predsednik poseduje.

Kao primer pravog i odgovornog lidera, od teških bitaka i odluka ne beži. Na svoja leđa primio je sav teret stranih pritisaka, tuđih suludih odluka, budućnosti svog naroda, svoje i naše dece. Diplomatski i ekonomski jača sada nego ikada u poslednjih 30 godina, upravo zahvaljujući predsedniku Aleksandaru Vučiću koji, gradeći puteve, bolnice, škole, mostove, podižući sa ivice ambisa srpsku ekonomiju, dovodi nas u poziciju lidera u regionu. Od države gde su vladali činovnici stranih ambasada napravio je državu koja je poštovana u svetu.

Podrška predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću odavno nije političko već nacionalno pitanje.

Da li želimo jaku, nezavisnu i naprednu Srbiju ili želimo Srbiju koju vode bezimeni činovnici stranih ambasada?

Da li želimo da budemo svoji na svome, Srbi, sa svojom tradicijom, kulturom i istorijom ili želimo da se vodimo tuđim glavama, običajima i ciljevima?

Politika Aleksandra Vučića je nezavisna i slobodna Srbija.
Srbija koja radi i sa Istokom i sa Zapadom.
Srbija koja ne pristaje na ucene i pretnje.
Srbija koja čuva svoje i poštuje tuđe.
Srbija koja se vodi pravdom i zakonom, a ne silom i verolomstvom.
Srbija kojoj je budućnost njene dece najbitnija stvar na ovom svetu.

Odlučno i nepokolebivo podržavam predsednika Aleksandra Vučića jer podržavajući njega podržavam i Srbiju.

Živeo predsednik Aleksandar Vučić. Živela Srbija! 🇷🇸

, napisao je Vladimir Milićević na svom Facebook profilu.

PN INFO