Opštinski odbor Srpske napredne stranke u Paraćinu najoštrije osuđuje pretnje ubistvom uperene ka predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću od strane ultra desničara, pripadnika bivšeg režima i sve u svemu lažnih patriota.

Pokušaj ubistva predsednika na Sretenje, praznik državnosti moderne Srbije, je, sasvim očigledno, pokušaj nasilnog menjanja vlasti i destabilizacija, ne samo Srbije, već i regiona. Talas nasilja koji bi ova suluda teroristička akcija prouzrokovala bi se sasvim sigurno prelio preko granica Srbija.

Namera o ubistvo i nasilnom menjanju vlasti je potvrđena i od strane lažnih patriota, vođe ultra desničarske organizacije “Narodne patrole” Damnjana Kneževića kao i njegovog zamenika i atentatora u pokušaju Dejana Bobačeka, kod koga je pronađen karabin sa optikom i 5 metaka antipancirne municije. Bobaček je sve ovo priznao a sam Knežević potvrdio ispred Predsedništva u Beogradu.
Opštinski odbor Srpske napredne stranke u Paraćinu je sada, više nego ikad, uz svog predsednika i predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Samo politika mira, stabilnosti i ekonomskog napretka, politika koju Aleksandar Vučić sprovodi, nam svima omogućava miran i prosperitetan život, za nas i našu decu.

Živeo predsednik Aleksandar Vučić!
Živela Srbija!

, navodi se u saopštenju paraćinskog Opštinskog odbora Srpske napredne stranke.

PN INFO