Dana 29.10.2022. godine, održan je prvi memorijalni turnir u karateu pod nazivom “Stevan Đokić”. Turnir je organizovan u Čačku, gde je i sedište Karate centra DBA, koji je bio nosilac turnira. Okupljenim učesnicima se obratio Branko Nikolić, prvi čovek Karate centra DBA, zatim je minutom ćutanja odana pošta našem pokojnom Stevanu.

Pod budnim okom našeg trenera Branka, svoje veštine i znanje pokazalo je četrdeset takmičara, različitog uzrasta i u više kategorija. U ulozi sudije na ovom takmičenju našli su se Dušan Ivković, Dejan Pavlović i Ivan Ćurčić. Kako je ovo prvi turnir koji organizujemo u čast našeg pokojnog predsednika Stevana, svi učesnici su dobili diplome i zlatne medalje.

Na kraju turnira se obratila i sadašnja predsednica Centra za bezbednost, istrage i odbranu DBA, Irena Đokić. Ona se zahvalila svim učesnicima i svim ljudima koji su pomogli u organizaciji i realizaciji ne samo turnira, već i aktivnosti tokom prethodne godine. Tom prilikom podeljene su i zahvalnice prijateljima i saradnicima Centra DBA.

Atmosfera je bila sjajna, dan je protekao u radosti i optimizmu. U znaku promocije prijateljstva, saradnje, ljudskih i sportskih vrednosti i vrlina. Ovaj turnir će biti organizovan tradicionalno svake godine, a već sledeće godine sa znatno većim brojem učesnika. Još jednom čestitamo svim učesnicima i zahvaljujemo se na trudu!

Centar DBA

PN INFO