Javnim skupovima povodom planiranja opštinskog budzeta za 2022. godinu predsedavao je sinoć zamenik predsednika opštine Paraćin Milan Simić, sa predsednicom Skupštine opštine Slavicom Jovanović, zamenikom predsednice Milošem Đokićem, članovima Opštinskog veća i direktorima javnih preduzeća. Zborovi su održani u tri sela, a prvi je bio u Krežbincu gde je, između ostalog, najavljeno da se planira sanacija škole.

Razgovori sa građanima u cilju rešavanja aktuelnih problema i planiranja opštinskog budzeta za 2022. godinu, posle Krežbinca, nastavljeni su sinoć u Busilovcu. I u ovom selu, istaknuto je na zboru, gradiće se kanalizacija u okviru velikog četvorogodišnjeg projekta „Čista Srbija“ vrednog 70 miliona evra, a od urgentnih poslova treba da se završi zamena krova na školskom objektu.

Nedostatak prodavnice u selu i dalje je jedan od većih problema sa kojim se meštani Golubovca suočavaju, rečeno je, između ostalog, na javnom skupu koji je u sredu, 21. septembra, održan u toj mesnoj zajednici. I ovaj zbor održan je kako bi rukovodstvo Opštine u direktnom razgovoru sa meštanima isplaniralo prioritetne poslove u tom selu koji će se finansirati iz budzeta tokom naredne godine.

PN INFO