U subotu 18.11.2023 je organizovano tradicionalno Ekipno kendo prvenstvo Srbije – Kendo kup Paraćina 2023 gde je SK Katori iz Paraćina (u sastavu Aleksandar Cvetković, Nemanja Ćajić i Nemanja Radošević) u kategoriji Juniora odbranio zlatno odličije a druga ekipa SK Katori (u sastavu Jovan Ljubičić, Miloš Petrović i Marija Jovović) u istoj kategoriji je osvojila srebrnu medalju.

U kategoriji seniorki naša ekipa koju su činile Mila Jovović i Marija Jovović je osvojila druko mesto a Muška ekipa u kategoriji seniora u sastavu Luka Ilić, Veljko Karić, Strahinja Ćajić, Dimitrije Gajić, Nemanja Ćajić i Aleksandar Cvetković su osvojili bronzanu medalju.

Članovi SK Katori su 4 i 5.11 učestvovali na međunarodnom takmičenju Ruse Kup u gradu Ruse u Bugarskoj gde su ostvarili takođe veliki uspeh, u ekipnoj kategoriji seniora Veljko Karić i Ljuka Ilić su kao deo našeg nacionalnog tima osvojili zlato a Dimitrije Gajić i Strahinja Ćajić su sa svojim timom osvojili treće mesto. Veljko Karić je u kategoriji Seniori pojedinačno osvojio treće mesto.

Ako želite da se bavite ovom plemenitom veštinom upis novih članova SK Katori je na svakom treningu sredom i subotom od 20:00h u OŠ Momčilo Popović. – navode is SK Katori

PN INFO