Predsednica Skupštine opštine Paraćin, Slavica Jovanović, zakazala je za ponedeljak, 30. avgust, 25. skupštinsko zasedanje. Pred odbornicima će se, kao prva tačka dnevnog reda, naći Predlog Odluke o izmenama i dopunama Odluke o budzetu opštine Paraćin za 2021. godinu, odnosno Prvi rebalans ovogodišnjeg budzeta.

Na dnevnom redu nalazi se i Predlog Kadrovskog plana opštinskih uprava, prvi rebalans Programa poslovanja za 2021. godinu Uprave za investicije i održivi razvoj, prvi rebalans Programa pripreme i izgradnje kapitalnih objekata od značaja za lokalnu samoupravu za ovu godinu, prvi rebalans Programa izgradnje, rekonstrukcije i održavanja javnih puteva za 2021. i prvi rebalans Programa korišćenja sredstava za zaštitu životne sredine za tekuću godinu.

Na dnevnom redu je i Predlog Odluke o izmeni Odluke o davanju prostorija na korišćenje paraćinskom Pozorištu, kao i zahtev Upravnog odbora Zavičajnog muzeja za davanje saglasnosti za raspisivanje javnog konkursa za izbor i imenovanje direktora te ustanove kulture, sa nacrtom teksta javnog konkursa. Sednica Skupštine će biti održana u sali gradskog Pozorišta, od 15 sati, uz poštovanje epidemioloških mera.

PN INFO