Članovi SK Katori su učestvovali na balkanskom kendo prvenstvu u Nišu koje je održano od 18.9. do 19.9.2021. godine u konkurenciji takmičara iz Rumunije, Crne Gore, Severne Makedonije, Malte, Bosne i Hercegovine, Grčke i Srbije. Ovo je jedini međunarodni kendo događaj koji je održan od početka Covid-19 pandemije u ovom delu Evrope.
U ekipnim kategorijam su učestvovali kao članovi juniorske A Reprezentacije Srbije Luka Ilić i Aleksandar Cvetković i osvojili zlatnu medalju u juniorskoj kategoriji, Nemanja Ćajić i Jovan Ljubičić su bili deo juniorske B Reprezentacije Srbije i u istoj kategoriji osvojili srebrnu medalju.
Jelisaveta Mletić je na istom takmičenju učestvovala kao deo ženske seniorske B Reprezentacije Srbije koja je u kategoriji žena osvojila bronzanu medalju. Kao članovi seniorske muške B reprezentacije Srbije su učestvovali Veljko Karić i Luka Ilić su u kategoriji muškaraca osvojili treće mesto.
U individualnim kategorijama su takmičari iz Paraćina ostvarili značajne uspehe.
U kategoriji Juniori A (od 11 do 14 godina) Aleksandar Cvetković je osvojio srebrnu medalju a Jovan Ljubičić je osvojio bronzanu medalju
U kategoriji Juniori B (od 15 do 18 godina) Luka Ilić je osvojio zlatnu medalju a Nemanja Ćajić je osvojio bronzu.
Bronzom se okitila i Jelisaveta Miletić u kategoriji seniorki dok je Veljko Karić u kategoriji seniora stigao do osmine finala.

PN INFO