Bili smo svedoci najcrnjih 48 sati u istoriji Srbije.
Mladost, naša deca, ubijena u cvetu mladosti.
Zajedno sa celom Srbijom i članovi OO SNS Paraćin su tugovali, šokirani i u neverici da se ovo nama dešava. Taj šok i nevericu je, na kratko, zamenila totalna zapanjenost, zapanjenost delom opozcije.

Dok je Srbija tugovala za svojom decom oni su pozivali na proteste i tražili ostavke za političke obračune. Svaka reč osude za ovakve postupke se čini nedovoljnom. Nikada i nigde se ovakve monstruozne tragedije nisu koristile u političke svrhe, ni u Americi, Nemačkoj, Norveškoj, Francuskoj, Engleskoj, nigde, samo danas, samo “srpska” opozicija i samo u Srbiji. Mi jednostavno nemamo reči da odgovorimo na takav stepen bezobzirnosti, nedostatka empatije i političkog oportunizma, jer smo pre svega ljudi, majke, očevi, babe, dede pa tek onda članovi, doktori, profesori, pravnici, ekonomisti, poljoprivrednici itd… Niti jedan član OO SNS Paraćin, a verujemo ni većinski deo Srbije, ne može da shvati da neko koristi ovakvu tragediju za političke poene, to normalni ljudi, roditelji ne mogu da shvate.
U političkoj areni smo uvek spremni da izađemo i da se borimo, da radimo više, brže i bolje od svih, da smo uvek spremni da izađemo na izbore i da proverimo narodnu volju. Da se borimo rezultatima, programom i vizijom bolje Srbije, za našu decu. Sve smo to spremni ali da tragediju naše dece neko koristi kao političku platformu za svoje sebične političke apetite, na to jednostavno nismo spremni politički da odgovorimo.

Na to odgovaramo ljudski, roditeljski, srpski! Protiv takvih borićemo se do zadnjeg, do zadnjeg atoma snage, nikad jače!
Nikad ali nikad neće pobediti Srbiju!
Nikad srpskoj deci neće uzeti njenu budućnost, NEĆEMO IM DOZVOLITI!

OO SNS Paraćin ne osuđuje ovo, ne znamo ni kako da ga nazovemo što opozicija radi, ovo zlodelo protiv razuma i roditeljskog i humanog sentimenta, jer nema potrebe, sami su sebe osudili u očima svih. Ne osuđujemo opoziciju, samo ih se gnušamo i stidimo jer drugo i ne zaslužuju.

OO SNS Paraćin

PN INFO