Svedoci smo da već duži period vremena režim Aljbina Kurtija napada Srbiju i ceo srpski narod. Krajnje je licimerno da vlast koja je proistekla iz terorističke organizacije UČK spročitava nekome o terorizmu ali smo se na to nekako i navikli, jer smo davno uvideli da Kurtiju i njegovim satrapima ništa nije sveto, ni praznici, ni ljudski životi ni deca.

Poslednji u nizu napada je napad na predsednika Srbije. Ni ovo ništa novo ne bi bilo da nije napad uperen indirektno, koristeći sina predsednika Srbije.
Danilo Vučić je punoletan državljanin Srbije, čovek, koji kao i svi mi, ima svoje stavove, razmišljanja, prijatelje i sl… Danilo razmišlja kao i 90% stanovnika Srbije. Voli svoju zemlju, tradiciju i kulturu. Ne bi mogli da razlikujete njega od bilo kog mladog srpskog patriote danas uz samo jednu razliku, Danilo Vučić je sin predsednika Srbije i kao takav je uvek zloupotrebljavan kao tačka pritiska na Aleksandra Vučića.

Povezivanje Danila Vučića sa događajima u Banjskoj je, u najmanju ruku, naučna fantastika. Cilj nikad nije ni bio Danilo Vučić, cilj je uvek predsednik Srbije a samim tim i sama Srbija. Uvlačenje porodice Aleksandra Vučića u dnevno-političke događaje je zločinačka taktika koja je na snazi odavno, što samo govori sa kakvim se izazovima susreće, kako predsednik tako i Srbija. Kao da su napadi na Srbiju povezani sa napadima na porodicu predsednika, čime se otkriva strategija neprijatelja Srbije, uništiti ili makar usporiti glavnu ličnost političkog, diplomatskog i ekonomskog života Srbije, Aleksandra Vučića.
Ne damo našeg predsednika, ne damo našu Srbiju.

Opštinski odbor Srpske napredne stranke Paraćin najoštrije osuđuje idiotske napade i insinuacije teroriste koje se igra politike Aljbina Kurtija i njegove kamarile.

Srbija neće i ne sme da stane!

– navodi se u saopštenju OO SNS Paraćin.

PN INFO