Šta je normalno?

Biti pošten i častan? Imati ljubavnice da svi znaju ili voleti svoju ženu i porodicu? Imati nekretnine od Beograda, preko “bare” do raznih morskih destinacija ili živeti u samo jednoj porodičnoj kući? Izvlačiti novac građana decenijama i kupovati džipove ili plaćati reprogram dugova kao običan svet? Šta je moralno i šta je normalno?
Da li tražimo da nas vode i predstavljaju oni koji rade isključivo za sebe ili je valjda normalno da su tu zbog svih nas? Da li je normalno da rade za narod i da su kao i mi svi obični građani pa da imaju i po neki dug? Ili je normalno da imaju toliko novca da, im je sada samo potrebna vlast i moć da svi na kolenima mole za pomoć.

Suština,Milićević je čovek koji živi kao velika većina građana u ovom gradu, da je krao, pljačkao i šemio se sa tajkunima verovatno bi sad bio po meri ovdašnjih “privrednika” i lokalne opozicije. Poprilično sam siguran da je i izbore ubedljivo dobio baš zato što deli iste probleme sa većinom građana Paraćina.

Milićević nije tabloidu Danas dao 2 miliona dinara a danas uredjuje tekstove istog tabloida. Nije Milićević taj tip čoveka, to znaju njegove komšije, školski drugari, kolege i prijatelji, to zna Paraćin.

On nema vremena da se bavi lokalnim lopovima i lažovima, jer trenutno radi velike stvari za opštinu Paraćin što će lično da saopšti građanima u narednim danima, a to je verovatno i razlog brutalne medijske kampanje koju sprovode lokalni tajkuni i propali političari. Nek im je na čast, kako radili tako im i Bog pomogao.

PN INFO